Furnitură & materiale

 

Compania BISMOBIL confectioneaza bucatarii din materiale moderne de ultima generatie si de cea mai buna calitate. Pentru a demonstra acest fapt oferim garantie de 1 an pentru mobilier si 5 ani pentru mecanisme.

Ca materiale folosite la mobila de bucatarie putem enumera: PAL, MDF vopsit, MDF spon, MDF acryl, sticla, lemn masiv (frasin). Marcile:

Inovaţiile realizate de Blum sunt considerate adevărate cuceriri în domeniul construcţiei de mobilă, indiferent că este vorba de CLIP, montarea fără unelte, de glisarea ultrauşoară sau utilizarea spaţiului de depozitare, mişcarea lină şi silenţioasă, sau asistenţa la deschidere. Dorim să continuăm şi pe viitor această tradiţie. În cazul tuturor produselor pe care le dezvoltăm şi le fabricăm, ne gândim la utilizatorii bucătăriilor şi la nevoile acestora.

Blum este cel mai mare deţinător de patente din Austria, având în momentul de faţă peste 1.200 de drepturi intelectuale protejate.

Îmbinarea funcţionalităţii şi esteticii reprezintă esenţa construcţiilor şi amenajărilor interioare. EGGER oferă produsele potrivite pentru acestea: de la parchetul laminat de grad înalt, materiale în conformitate cu tendinţele pentru mobilă şi amenajări interioare, până la materiale ecologice pentru construcţii.

EGGER are o bază solidă datorită creşterii sale sănătoase, produse inovative, şi standarde de înaltă calitate.

   
GAMET este o marcă bine cunoscută si distinsă pe multe pieţe europene. Datorită colaborării cu bine cunoscuţi proiectanţi, folosirii noilor tehnologii, excelentei calităţi a produselor şi cunoştinţa altor pieţe, Gamet are potenţialul sa marească vânzările si în afara Poloniei. Investiţiile facute in ultimii ani permit Companiei să crească puterea de producţie şi să introducă linii noi de producţie. În fiecare an GAMET este prezentă la expoziţiile de mobilă din ţară şi din străinătate.

GAMET continua dezvoltare este considerată un standard, iar tendinta este de a implementa noi tehnologii şi asigurarea calităţii la fiecare etapă a procesului de producţie.

Calitatea produselor HETTICH influenţează hotărâtor calitatea mobilierului. Procesele HETTICH acoperă întregul lanţ de creare a valorii şi toate procesele productive. Pe lângă faptul că angajaţii HETTICH sunt înalt calificaţi şi au permanent în vedere calitatea produselor, HETTICH
respectă normele tehnice pe plan mondial. Calitatea excepţională a produselor este asigurată de instalaţii productive şi aparate de măsură moderne, precum şi de verificarea strictă a calităţii, de la materia primă la produsul finit.