Bismobil vă oferă o gamă completă de bucatarii moderne și clasice complet echipate, produse cu matriale și tehnologii aduse din Germania , create perfect pentru spațiul dumneavoastră.

Mun. Chisinau, str. Caleea Mosilor 4, magazinul 19 . Bismobil SRL a fost înființată în 2010 și activează cu o echipă bine formată de-a lungul anilor de activitate, timp în care au fost sute de bucătarii proiectate și instalate cu atenție și grijă – mai ales că criteriul de bază este să punem suflet în activitatea desfășurată.

Pe langă responsabilitate, profesionalism și punctualitate, vă oferim și 3 GARANȚII:

GARANȚIA PREȚULUI:

Bismobil vă garantează că oferta noastră este cea mai competitivă de pe piață la raportul preț/calitate. Dacă aveți o altă ofertă pentru mobilier de bucătărie de calitate similară la un preț mai avantajos, noi vă vom face o ofertă și mai bună! Ceia ce este important sa rețineți cînd faceți o comparație este că noi vă oferim în echiparea standard accesorii pe care în altă parte le găsiți ca opționale, la cost suplimentar.

GARANȚIA SERVICIULUI:

Bismobil vă oferă un spectru de servicii complete și tindem permanent să ne dezvoltăm și să creștem ca profesioniști pe acest segment de piață. Vă vom trata exact așa cum trebuie să fie tratat orice client, fie în Republica Moldova, fie în Germania sau Russia, Belgia,Franța, Italia si România, țări în care am livrat și instalat bucătării. Vom fi partenerul dumneavoastră în proiectul de mobilare a bucatariei, în timp ce dumneavoastră vă concentrați la lucruri mai importante.

GARANȚIA CALITĂȚII:

Toate materialele și utilajele noastre sunt importate din Germania,Austria,Turcia si Polonia. Mobilierul are o garanție de 5 ani. Procesul de producție automatizat, controlul calității începând cu furnizorii și cele 20 de puncte de verificări din timpul procesului de producție sunt garanția calității