Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
bismobil@gmail.com

Ofertele noastre

Voucher 200 EUR


Bucătărie Cadou-detalii pe pagina Facebook Bismobil


Serviciile noastre

Un mobilier de calitate trebuie insoțit întotdeauna de servicii de calitate. Din cunostințele noastre, suntem singurii din piata care monitorizam serviciile oferite pe toata durata colaborarii cu clientul, inclusiv și după instalare.

CONSULTANȚĂ
Echipa noastră vă ofera consultanță în alegerea bucătăriei în funcție de nevoile dar și gusturile dumneavoastră. Pentru că bucătăria este una din cele mai importante incăperi ale casei, unde conteaza atat aspectul cît și funcționalitatea, trebuie să stabilim împreuna toate detaliile. Realizarea unui proiect ergonomic necesită în primul rînd un consultant cu experiență și cu bune abilități de comunicare. Pentru reușita proiectului este de asemenea necesară determinarea rportului ideal dintre:

 - dorințe estetice                              - ergonomie                              - forma spațiului
 - cerințele de depozitare / echipare             - parametri tehnici                         - buget

PROIECTARE
Designerii noștri au expertiza necesară să ofere soluții inteligente pentru a crea un spațiu armonios și ergonomic în bucătăria dumneavoastră. Schița se face asistata de calculator, în timp real. Veți putea vedea în 3D mobilierul dumneavoastră înainte de a-l comanda. Tot ce ne trebuie este să aduceți o schiță a spațiului în care să fie indicate dimensiunile încăperii, poziționarea ușilor, ferestrelor și a punctleor de conexiune la utilități. Pentru ca cerințele să fie reflectate în configurația finală a mobilierului, comuncarea cu dumneavoastră la etapa de proiectare este extrem importantă.

MĂSURĂTORI
Atragem o deosebită atenție măsuratorilor la fața locului pentru că mobilierul de bucatarie trebuie să se potrivească la milimentru. Pentru aceasta folosim instrumente de inalta precizie care ne ajuta sa croim bucataria perfectă pentru spațiul dumneavoastră.

INSTALARE
Echipa noastra de montaj lucrează la cel mai inalt nivel de profesionalism și nu îi va dezamagi nici pe cei mai pretentioși dintre dumneavoastră. Montatorii noștri vor așeza mobilierul pe pozitie, vor instala blatul și aparatura. Spre deosebire de alți comercianți considerăm esențială buna colaborare dintre proiectant și echipa de montaj pentru întreg ciclul de îndeplinire a comenzii. Această colaborare este testată pe parcursul a sute de bucătării realizate împreună.

Deschidere Showroom Bismobil

1 iulie 2017 este o zi importanta pentru echipa Bismobil. Am inaugurat un showroom pentru o percepție excelentă a bucătăriilor astfel încât plăcerea de a găti acasă să fie o experiență plăcută zi de zi!

Bismobil Plus Valoare

Bucătăriile sunt diferite,ca stil,formă, materiale, design,feronerie însă utilitatea și scopul este unul și același de a găti acasă pentru cei dragi, alături de cei dragi! Considerăm că bucătăria este ceva mai mult decât un simplu mobilier,este acel spațiu unde se reunește zi de zi întreaga familie.

Apartamente amenajate

Proiect Colonița

Cricova Sadoveanu

Proiect Bogdan Voievod

Proiect Melestiu

Proiect Durlești

Proiect Negrești Strășeni

Tipuri de Bucătării

Bucătării Moderne

Mobilierul modern adesea arată conceptual și vine să satisfacă cele mai ambițioase aspiratii în materie de design modern și percepție de stil. Acesta se integrează in stilul de viața a persoanalității tale.

Este ales de cei care vor să complimenteze o casă de oraș contemporană. Atrage prin liniile drepte, contrastul dintre materiale. Bucătăriile moderne pot fi alcătuite din materiale mai puțin costisitoare însă cu un efect deosebit datorită îmbinării inteligente a elementelor.

Caracteristicle principale ale unei bucătării moderne:

– fronturile pot fi lucioase, lăcuite sau înfoliate, chiar și acoperite cu sticlă,

– se pot folosi și elemente ce imită lemnul sau alte materiale naturale,

 – forme și materiale în combinații îndrăznețe (insule plutitoare),paletă foarte mare de culori la fronturile de uși și blaturi,

– posibilități de alegere a manerelor încorporate în front prin frezarea cantului sau mânere pe toată lungimea frontului,

– blaturi moderne cu forme deosebite (compozit termoformabil),

– hote decorative din inox pentru un aspect aparte (se pot integra și hote înclinate de perete sau de insulă),

– opțiuni multiple de iluminare, inclusiv RGB pentru modifcarea atmosferei în funcție de dispoziția locatarilor;

– pe configurările cu fronturi moderne se pot instala toate elementele tehnice existente, fără limitări.

Bucătării Neoclasice

Pentru a crea o aură elegantă, curată și luminoasă în bucătăria dumneavoastră aveți nevoie de o bucătărie neo-clasică. Această va face că spațiul să arate mai mare și mai larg, dar va adaugă și o notă de clasă. Indiferent de culorile dominante din bucătărie, mobilă neo-clasică se va potrivi de minune.

Alb, în cele mai multe cazuri, crem, capuccino sau gri sunt culori ce nu dau greș în cazul bucătăriilor cu panouri frezate, și vor fi la modă mulți ani de acum încolo. Persoanele ce doresc să adauge o notă de sobrietate și elegantă în bucătăriile lor, preferă întotdeauna mobilă neo-clasică.

Dacă va decideți să revopsiti pereții bucătăriei sau să modificați gresia și parchetul, nu va trebui să va faceți griji cu privire la schimbarea culorii de bucătărie, deoarece se vor completa toate nuanțele.

Frezările în front, lezenele de îmbinare și cornișele, dau notă elegantă și de stil fără greș de fiecare dată

Bucătării Clasice

Bucătariile calsice au un avantaj , și anume nu se demodează nicoadată. Stilul mobilierului nu impune însă și o anumită configurare. Pentru un mobilier clasic întotdeauna va arăta bine o configurare cu hota decorativă și plită, dar și varianta cu insulă sau bar adecvată unor spații largi, moderne este atractivă. Caracteristicle principale ale unei bucătării clasice:

– front casetat care poate fi patinat/antichizat,

– culori calde (fildeș, bej, alb) sau lemn natur,

– finisaj mat în general, dar exista și bucătării cu front casetat lucioase (apreciate în SUA),

– fronturile pot fi din lemn masiv,

– elemente decorative: cornișă și pilaștrii,

– mânere antichizate, porțelan, inserții, posibil chiar diferite desene,

– hota devine un element decorativ aparte,

– corpurile de sticlă sunt elemente decorative, detalii fin lucrate,

– accesoriile (coșuri împletite) completează foarte bine celelalte elemente.

 

Informații utile despre bucătării

Intr-o bucătărie mică mobilierul nu trebuie să fie masiv și din multe module. Planificarea individuală este soluția potrivită.Electrocasnicele încorporate sunt potrivite deoarece acupă puțin spațiu.Dacă avem mașină de spalat vesela si mașină pentru haine atunci spațiul de deaspura devine balt. Mobilierul poate fi realizat în forma literii L sau U, astfel devenind mai funcțională. Pentru spațiu de servit,spre exemplu blatul poate continua deaspra pervazului de la geam si de realizat un minibar.Culorile trebuie selectate atent, și nu este neapărat valabil doar pentru fațadele ușilor bucătariei dar și pentru întreaga încăpere, podea, pereți, perdea. Podeaua de culoare închisă ridică vizual nivelul acesteia, iar o culoare deschisă va crea senzatia unui spațiu mai larg.Fațadele la fel, noi le recomndăm să fie deschise la culoare, sau puteți atrage atentia la culori aprinse,acesteavor devia accentele de pe dimensinile mici ale bucătariei. Sticla și oglinda sunt încă o solutie, bucătăriile cu geamuri din sticlă par mai descăracte. Iluminarea un factor esențial, multă lumină va oferi volum.Pot fi iluminate nu doar zonele de lucru dar si fațadele.Lăsați suprafețele deschise, nu le încărcați cu tehnică.
Astăzi criteriile de catalogare a blaturilor de bucătărie sunt multiple.
Blatul din sticlă/Pro:Finisaj modern,disponibil într-o varietate de culori si texturi, rezistent la caldură./Contra: In cazul în care se sparge acesta trebuie înlocuit cu totul, nu poți să-l repari. Este foarte pretențios când vine vorba de urme.
Blatul din MDF/Pro: este impermeabil, nu se păteaza, este ieftin atât din perspectiva achiziționării cât și a întreținerii./Contra: Odata afectat este foarte greu de reparat, de cele mai multe ori trebuie înlocuit. Este campion la capitolul raport Preț/Calitate.
Blatul din marmură/Pro: Este disponibil în diferite forme și culori. Este o încântare să lucrezi pe suprafața perfect neteda. Este rezistentă la temperaturi ridicate. Dacă este întreținut corespunzator, media de viață este de cațiva ani buni./Contra: Marmura rămane în continuare un material destul de scump, în plus se zgârâe ușor.
Blatul din granit/Pro: Media de viață este mai mare decât în cazul marmurei. Nu se zgârie și prezinta rezistență la pete, caldură și apă. In plus, gama de culori este foarte largă./Contra: La fel ca și marmura, granitul este un material scump,necesita intreținere regulata.
Pentru incorporarea unui cazan, este necesar sa trageți atenția la următoarele detalii:
  1. Accesul la cazan fără dificultăți.
  2. Demontarea rapidă în caz de necesitate.
  3. Circulația aerului in dulap obligatorie.
  4. Folosirea spațiului la maxim.
În cazul amplasării în nişe închise, se prevăd deschideri pentru ventilare şi asigurarea aerului
necesar arderii.
Se prevăd următoarele distanţe minime:
· 100 mm între părţile laterale ale cazanului şi pereţii nişei;
· 300 mm între partea superioară a cazanului şi acoperişul nişei;
· 100 mm între partea frontală a cazanului şi elementul de închidere al nişei.

Laborator de experimente

Fiți atenți de care blat vă propunți să montați la bucătăria dvs.

Există diferite soluții pentru blatul de la bucătarie.Blatruile din piatră artificială vin ca un compromis dacă vă dorițipiatră cu un buget mai mic.Toate blaturile au avantaje și dezavantaje. Optați pentru soluțiile rezistente in timp și practice, deoarece chiar și blaturile din piatră artificilă au diferite copoziții iar unele nu întodeanuna vă vor satisface asteptările, in cauzul in care raportul preț calitate este in detrmentul calității.

Proiectarea și design-ul - cheia unui proiect reușit

Pentru că bucătăria este una din cele mai importante încăperi ale casei, unde conteaza atât aspectul cât și funcționalitatea, trebuie să stabilim împreuna toate detaliile. Echipa noastră vă oferă consultanță în alegerea bucătăriei în funcție de nevoile dar și preferințele estetice ale dvs. Pentru realizarea unui proiect reușit este nevoie în primul rând de un consultant cu experiență și cu bune abilități de comunicare. Aspectele cheie de care ținem cont sunt: a.Dorințe estetice b.Cerințe de depozitare/Echipare c.Ergonomie d.Parametri tehnici e.Formă f.Buget Designerii noștri vă vor fi alături și vă vor ghida pentru intreaga perioadă de realizare a proiectului.

Recenzii

Feedback, Natalia Agapii, Proiect s.Negrești,r. Strășeni

Proiect marca Bismobil instalat în s.Negrești, r. Strășeni. O bucătărie neoclasică de care se va bucura o famlie tănără. Designul, exclusiv, a permis integrarea perfectă a mobilierului în spațiul casei, totodată au fost scoase în evidență elementele precum fereastra, astfel încât proprietarul să se delecteze din plin cu priveliștea unei zone pitorești unde este amplasată casa. Bucătăria este realizată din Cleaf Italian. #enjoyyourselfinthekitchen #ShowroomBismobil #bucatarii #thinkpositive #team #dezvoltare #work #confort #design #ergonomie #oamenidragi #calitate #acuratete #experienta

Feedback Galina Fortuna

Doi ani de exploatare, cu copii mici în casă, nu au fost o provocare prea mare pentru mobilierul instalat de Bismobil, fapt care ne face mândri și siguri de ceia ce facem. Proiect Constantin Vârnav, or. Chișinău. Bucătărie montată cu doi ani în urmă. Lucrurile sau aranjat astfel încât am devenit vecini cu mulți dintre clienții noștri din sectorul Telecenetru, odată cu deschiderea showroom-ului, și iată că ei nu ezită să ne dea feedback! Notă: Showroom-ul Bismobil acum se află pe str. N. Testimițanu 17/6, cândva era pe bul. Dacia. :) #placereadeagatiacasa #enjoyyourselfinthekitchen #ShowroomBismobil #bucatarii #thinkpositive #team #dezvoltare #work #confort #design #ergonomie #oamenidragi #calitate #acuratete #experienta

Garanția companiei

GARANȚIA PREȚULUI:

Bismobil vă garantează că oferta noastră este cea mai competitivă de pe piață la raportul preț/calitate. Dacă aveți o altă ofertă pentru mobilier de bucătărie de calitate similară la un preț mai avantajos, noi vă vom face o ofertă și mai bună! Ceia ce este important sa rețineți cînd faceți o comparație este că noi vă oferim în echiparea standard accesorii pe care în altă parte le găsiți ca opționale, la cost suplimentar.

GARANȚIA SERVICIULUI:

Bismobil vă oferă un spectru de servicii complete și tindem permanent să ne dezvoltăm și să creștem ca profesioniști pe acest segment de piață. Vă vom trata exact așa cum trebuie să fie tratat orice client, fie în Republica Moldova, fie în Germania sau Russia, Belgia,Franța, Italia si România, țări în care am livrat și instalat bucătării. Vom fi partenerul dumneavoastră în proiectul de mobilare a bucatariei, în timp ce dumneavoastră vă concentrați la lucruri mai importante.

GARANȚIA CALITĂȚII:

Toate materialele și utilajele noastre sunt importate din Germania. Mobilierul are o garanție de 5 ani. Procesul de producție automatizat, controlul calității începând cu furnizorii furnizorilor și cele 20!? de verificări din timpul procesului de producție sunt garanția calității

Partenerii noștri

Close